Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

18. rujan 2020.

Vijesti

Travnik, 13. kolovoz 2020.

BLAGOSLOVLJEN PROSTOR OBNOVLJENE SUVENIRNICE U TRAVNIČKOM SJEMENIŠTU

Svetu misu, na Petrov četvrtak, predvodio je i propovijedao preč. Marko Mikić, župnik u Travniku i dekan Travničkog dekanata

U četvrtak, 13. kolovoza 2020. godine, nakon Svete mise u prostorijama Nadbiskupskog sjemeništa Petar Barbarić u Travniku blagoslovljen je prostor obnovljene suvenirnice.
 
Svetu misu, na Petrov četvrtak, predvodio je i propovijedao preč. Marko Mikić, župnik u Travniku i dekan Travničkog dekanata. U prigodnoj propovijedi preč. Mikić govorio je o talentima koje nam Bog daje i o važnosti oprosta.
 
Nakon propovijedi blagoslovio je novu misnicu, dar obitelji Nikice Kojadina iz Margetića. Naime, obitelj Kojadin se zavjetovala i darovala misnicu Sjemeništu kao zahvalu Petru Barbariću za ozdravljenje njihovog unuka od epilepsije.
 
Nakon svete mise preč. Mikić blagoslovio je prostor obnovljene suvenirnice koja je otvorena svakoga četvrtka i nedjelje.
 
Uz krunice, kipove, molitvenike i knjige ponuda u suvenirnici proširena je i s liturgijskim ruhom, liturgijskim knjigama, misnim vinom, hostijama, prvopričesničkim, krizmeničkim, ministrantskim haljinama. Uz to svećenici u njoj mogu pronaći i kolar košulje, kolar majice i sve potrebno kako za sakramente, tako i za župne crkve.
 
Za svećenike u Vrhbosanskoj nadbiskupiji postoji mogućnost dostave na kućnu adresu, a narudžbe se mogu izvršiti putem maila: ekonomat.sjemeniste@gmail.com (kta/j.d.)
 
foto
PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    16. rujan 2020.

    Il Papa: la terra va contemplata e protetta e spetta a ciascuno di noi

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: