Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

12. kolovoz 2020.

Vijesti

Radunice, 10. srpanj 2020.

ZAPOČELO DJEČJE LJETO U ŽUPI SVETE ANE RADUNICE

"Mali koraci daleko vode"

Pod motom susreta "Mali koraci daleko vode", 9. srpnja 2020. u župi svete Ane u Radunicama započelo je, sada već šesto po redu, Dječje ljeto. Program je započeo u župnoj crkvi zajedničkom molitvom koja je okupila 30-ak djece i mladih. Nakon molitve uslijedila je podjela po grupama i prve radionice koje su pripremili župni animatori.

Kroz kreativnu, sportsku i znanstvenu radionicu mladi su se dobro zabavili, ali i ponešto naučili. Ručak su im pripremile vrijedne i brižne mame, a poslijepodnevni program bio je prilika za odmor uz animirani film "Mladi Jeti". Kroz film su naučili kako svatko ima obitelj koja ga voli i koju treba, ali i kako su pozvani pomagati drugima i zaštiti slabije od sebe, kao i one u opasnosti. Na kraju dana su u potrazi za blagom riješili mnoge zagonetke i zadatke i osvojili skriveno blago, a prije zahvalne molitve uvježbali su koreografiju uz duhovnu pjesmu "Zato pjevam ti". Kao što papa Franjo govori: " Susret s drugima je susret s Kristom" , tako je i ovaj susret s mladima i djecom, bio prilika za uistinu proživljen i ispunjen dan.

Ove godine Župa Radunice slavi svoj 150 rođendan, a zbog pandemije korona virusa morali su i slavlje prilagoditi mogućnostima. (kta/a.m.)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. kolovoz 2020.

    Udienza Appello Papa Libano

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: