Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

22. rujan 2020.

Vijesti

Zagreb, 1. srpanj 2020.

SVEĆENICI SALEZIJANCI PROSLAVILI PEDESETU GODIŠNJICU SVEĆENIČKOG REĐENJA

Misno slavlje na svetkovinu sv. Petra i Pavla u crkvi Svete Mati slobode na zagrebačkom Jarunu predslavio je don Mihael Rodić

Salezijanci don Alojz Jurak, don Antun Palić, don Marijan Rodić, don Mihael Rodić, don Josip Stepan i velečasni Pavao Crnjac, koji je zajedno s njima zaređen, proslavili su u ponedjeljak, 29. lipnja 2020. na svetkovinu svetog Petra i Pavla pedesetu godišnjicu svećeničkog ređenja u crkvi Svete Mati slobode na zagrebačkom Jarunu.

Misno slavlje predslavio je don Mihael Rodić uz koncelebraciju ostalih zlatomisnika. Prisutan nije mogao biti don Antun Palić koji je zbog zdravstvenih razloga zlatnu misu proslavio u zajednici Klanjateljica Krvi Kristove u Ivanečkom Vrhovcu gdje vrši službu dušobrižnika.

Uz slavljenike koncelebrirali su mnogi salezijanci predvođeni provincijalom don Tihomirom Šutalom koji je u homiliji govorio o svećeništvu i tragu koji su slavljenici utisnuli na svom svećeničkom putu. Slavlje je uveličala brojna rodbina i prijatelji ‘zlatomisnika’. Misi su nazočili bogoslovi Hrvatske salezijanske provincije i vjernici koji su također željeli Bogu zahvaliti i čestitati svojim salezijancima. (kta/ika)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    6. rujan 2020.

    Papa Francesco Angelus

Prethodna
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: