Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

26. rujan 2020.

Vijesti

Kardinal Vinko Puljić

Kardinal Vinko Puljić

Sarajevo, 22. svibanj 2020.

KARDINAL PULJIĆ UPUTIO ČESTITKU ZA RAMAZANSKI BAJRAM

U ime katolika, kao i u svoje osobno ime, čestitao je Bajram reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u BiH

U povodu Ramazanskog bajrama, kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, uputio je u ime katolika, kao i u svoje osobno ime, čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu ef. Kavazoviću i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini.

"Nakon Ramazanskog posta, proslava Bajrama za Vas muslimane je radost u vjeri, obnavljajući svoju vjernost Bogu i njegovim Zakonima. Zato se obraćam u osobno ime kao i u ime vjernika katolika u ovoj zemlji, te želim i od Boga molim, da nas život vjere osposobi na izgradnju mira, zajedničkog poštivanja i razumijevanja, te nastojanja oko suradnje za opće dobro svih naroda i svake osobe u ovoj Bosni i Hercegovini. U ovim vremenima, kada se tako malo vrednuje ono što je duhovno kao i moralne vrijednosti, živo se nadam da će naša suradnja i zajednička nastojanja unijeti u ovo društvo vrednote duha i srca, te ga tako iznutra pokušavati ozdravljati. Dok Vam želim od Boga dobro zdravlje i radosnu vjeru te dobro međusobno razumijevanje iskreno pozdravljam", napisao je kardinal Puljić u svojoj bajramskoj čestitci. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    16. rujan 2020.

    Il Papa: la terra va contemplata e protetta e spetta a ciascuno di noi

Prethodna
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: