Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

9. kolovoz 2020.

Vijesti

Sarajevo, 25. veljača 2020.

FRAMA KREŠEVO TREĆU GODINU NAJBOLJA NA KMNL-U

Odigrano duplo kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije

U subotu, 22. veljače 2020. u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu odigrano je duplo kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije.

Prva utakmica četvrtog kola KMNL-a osigurala je ekipi Centra za mlade Ivan Pavao II. pobjedu gdje su u krajnje neizvjesnoj utakmici pobijedili ekipu iz Livna s rezultatom 5:4, dok su preostale dvije utakmice registrirane rezultatom 3:0 u korist Frame Kreševo i župe Stup jer se protivničke ekipe nisu pojavile na natjecanju.

Derbi KMNL-a odigran je isti dan i to između ekipe Centra za mlade Ivan Pavao II. i prošlogodišnjih pobjednika Frame Kreševo. Vrhunska igra, uigranost i odličan timski rad i ove godine pomogao je Frami Kreševo u finalnoj utakmici koja je završila s rezultatom 10:2 čime je ekipa iz Kreševa zauzela prvo mjesto, treću godinu zaredom i ostvarila pravo sudjelovanja na Nacionalnoj završnici KMNL-a koja će se ove godine održati u Zadru, u Hrvatskoj.

Najbolji igrač lige drugu godinu zaredom je Leo Kožul, član pobjedničke ekipe iz Kreševa, dok je nagradu za Fair Play ekipu osvojila ekipa iz Livna.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. zahvalio je svim sudionicima Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije na sudjelovanju, a pobjednicima želi mnogo sportske sreće na natjecanju u Hrvatskoj, prenosi mrežna stranica mladicentar.org. (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. kolovoz 2020.

    Udienza Appello Papa Libano

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: