Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

19. rujan 2020.

Najave

Sarajevo, 13. prosinac 2019.

Sarajevo: Konferencija za novinstvo povodom Nedjelje Caritasa

Crkva u Bosni i Hercegovini svake godine obilježava Nedjelju Caritasa na Treću nedjelju došašća, a koja ove godine pada na 15. prosinca.

Tim povodom Caritas Bosne i Hercegovine organizira konferenciju za novinstvo u petak, 13. prosinca 2019. s početkom u 11.30 sati, u prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog u Sarajevu u ulici Kaptol br. 7, na kojoj će govoriti: Predsjednik Caritasa Bosne i Hercegovine nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić predstavit će poruku za Nedjelju Caritasa 2019.; Ravnatelj Caritasa BiH mons. Tomo Knežević predstavit će najvažnija dostignuća Caritasa tijekom 2019. godine; Gđica Dijana Muzička, koordinatorica projekta o migrantima, predstavit će aktivnosti Caritasa u BiH vezano za zbrinjavanje migranata; Gosp. Miroslav Valenta, koordinator više projekata, predstavit će aktivnost Caritasa BiH vezano za nezaposlenost mladih u BiH i briga za osobe s invaliditetom u BiH.

"Pozivaju se predstavnici medija da svojom nazočnošću i izvješćivanjem riječju i slikom javnosti predstave život i rad Caritasa u Bosni i Hercegovini, a posebno Nedjelju Caritasa na koju molitvom i konkretnim darivanjem pomažemo karitativno djelovanje Caritasa u konkretnom okruženju. Neka Vaš dolazak i izvješćivanje bude Vaša pomoć u izgradnji naše osobne i zajedničke odgovornosti za brata čovjeka koji kuca na vrata naših kuća i stanova, ali i na naša srca. Nemojmo zaboraviti kako i danas ova napaćena zemlja i njezinu ljudi u potrebi trebaju Caritas u oblikovanju svakodnevnog života i rada!", navodi se u pozivu medijima.

Središnji ured Caritasa Bosne i Hercegovine i ove godine je pripremio i tiskao razne materijale za Nedjelju Caritasa

Za sve dodatne informacije može se kontaktirati Caritas Bosne i Hercegovine na tel.: 033 206 441 ili 063 690 464 ili na e-mail: m.valenta@caritas.ba. (kta/caritas.ba)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    6. rujan 2020.

    Papa Francesco Angelus

Prethodna
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: