Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

15. kolovoz 2020.

Vijesti

Ustirama, 11. prosinac 2019.

USTIRAMA - MJESTO KOJE U ADVENTU POMAŽE NAJPOTREBNIJE

Nije riječ samo o zajedničkom ukrašavanju božićne jelke, nego je to veoma vrijedna humanitarna akcija kojom se prikuplja pomoć najpotrebnijima

Ustirama u ramskom kraju već četvrti put za redom organizira „Advent“ uz prigodno, i sada već tradicionalno, kićenje božićne jelke, što je ove godine upriličeno 8. prosinca.

No, nije riječ samo o zajedničkom ukrašavanju božićne jelke u središtu Ustirame, nego je to veoma vrijedna humanitarna akcija kojom se prikuplja pomoć najpotrebnijima. Naime, u suradnji s Crvenim križem Prozor-Rama prikupljena potpora se dopremi do najpotrebnijih u općini. Ovo je jedan od izuzetno lijepih primjera kako se Ustramljani pripremaju za Božić kroz vrijeme došašća, prenosi nedjelja.ba.

Iz Mjesne zajednice poručuju kako su iznimno zadovoljni odazivom mještana Ustirame, a posebno ističu veliku humanost kada je riječ o donacijama za Crveni križ te se nadaju da će na ovaj način pomoći prijeko potrebne. „U ime Mjesne zajednice Ustirama i svoje osobno, želim zahvaliti svim Ustramljanima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji ovog događaja. Također svim žiteljima naše općine koji slave, želim sretan Božić i Sveto porođenje Isusovo“, rekao je predsjednik zajednice Jure Džalto. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. kolovoz 2020.

    Udienza Appello Papa Libano

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: