Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

15. kolovoz 2020.

Najave

Sarajevo, 20. studeni 2019.

Svečano otvorenje Erasmus+ projekta

Caritas Bosne i Hercegovine poziva na svečano otvorenje Erasmus+ projekta Employ Yourself (Zaposli se). Otvorenje projekta će se održati 20. studenog 2019. u 10.30 sati, u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih "Ivan Pavao II." (Gatačka 18) Sarajevo.

Mreža Caritasa u jugoistočnoj Europi, predvođena Caritasom Bosne i Hercegovine započela je provođenje projekta pod nazivom Employ Yourself (Zaposli se).

Projektom se nastoji osnažiti mlade i lokalne omladinske organizacije iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Italije, Kosova, Crne Gore i Srbije za promicanje socijalne i radne uključenosti mladih kroz socijalnu ekonomiju.

Projektom je planiran niz aktivnosti koje imaju za cilj ojačati kapacitete omladinskih organizacija u razvoju perspektive socijalne ekonomije pružanjem znanja i vještina i razmjenom informacija o postojećim primjerima dobrih praksi te povećati svijest i povećati znanje mladih o mogućnostima koje nudi socijalna ekonomija u jugoistočnoj Europi.

Projekt Employ Yourself (Zaposli se) provodi Caritas Bosne i Hercegovine u suradnji s Caritasom Albanije, Caritasom Bugarske, Caritasom Crne Gore, Caritasom Grčke, Caritasom Italije, Caritasom Kosova i Caritasom Srbije, a sufinanciran je u sklopu Erasmus+ Programa Europske Unije.

Na otvorenju će biti predstavljen projekt te primjeri dobre prakse koje nude perspektivu mladima kroz socijalnu ekonomiju i mogućnosti koje im se nude.

"Pozivamo Vas da osobnim sudjelovanjem ili delegiranjem svog predstavnika doprinesete promicanju socijalne i radne uključenosti mladih kroz socijalnu ekonomiju. Vašu prijavu za sudjelovanje na možete dostaviti do 18. studenog 2019. na email adresu eys@caritas.ba", stoji u priopćenju. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. kolovoz 2020.

    Udienza Appello Papa Libano

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: