Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

28. svibanj 2020.

Vijesti

Sarajevo, 21. listopad 2019.

HUMANITARNA AKCIJA #CARITASJELJUBAV

Humanitarna akcija za potrebe djece i mladih bez roditeljskog staranja i djece iz socijalno ugroženih obitelji

Socijalno osviještena tvrtka FOX IN A BOX i Caritas Bosne i Hercegovine pokreću humanitarnu akciju za potrebe djece i mladih bez roditeljskog staranja i djece iz socijalno ugroženih obitelji.

Svi igrači koji žele provesti 60 minuta na izuzetno zanimljiv način, rješavajući zagonetke u jednoj od igara u FOX IN A BOX Room escape Sarajevo imaju priliku sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji. Naime, pri rezervaciji bilo koje igre na portalu www.foxinabox.ba, svakim radnim danom, počevši od 21. listopada 2019., u terminima od 9.30 do 22.30 sati, posjetitelji mogu u predviđeno polje unijeti donacijski kod #caritasjeljubav nakon čega se 10% ukupnog iznosa obavljene kupovine odvaja za humanitarnu akciju.

Akcija se također odnosi i na mobilne igre koje se koriste pri organiziranju team building evenata diljem BiH. Tako će zainteresirane tvrtke, pored izgradnje tima imati mogućnost doniranja 10% ukupnog iznosa team buildinga Caritasu BiH i djeci i mladima u potrebi.

Akcija se organizira u okviru projekta Rischio Minore, koji ima za cilj osnaživanje djece i mladih bez roditeljskog staranja i djece iz socijalno ugroženih obitelji na području Kantona Sarajevo, a provode ga Caritas Bosne i Hercegovine i udruženje Youth for Peace. (kta/caritas bih)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    27. svibanj 2020.

    Papa Francesco udienza generale

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: