Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

8. kolovoz 2020.

Vijesti

Sarajevo, 25. lipanj 2019.

SUSRET POVJERENSTAVĀ PROVINCIJE BEZGRJEŠNOG ZAČEĆA BDM - SARAJEVO

Dvadeset sestara s provincijskom glavaricom s. Maria-Anom Kustura razmišljalo je o djelovanju Provincije te stvaralo planove i programe

U provincijalnoj kući „Egipat“ sestara Služavki Maloga Isusa u Sarajevu, 15. lipnja 2019. održan je susret pročelnica i članica povjerenstavā Provincije Bezgrješnog Začeća Blažene Djevice Marije.

Dvadeset sestara u zajedništvu s provincijskom glavaricom s. Maria-Anom Kustura razmišljalo je o djelovanju Provincije u protekloj godini te stvaralo planove i programe važnih pastoralno-karizmatskih aktivnosti u narednoj 2020. godini.

Ključna tema promišljanja bila su nova zvanja u Družbi sestara Služavki Maloga Isusa i Provinciji BZ BDM. Sestre su konstatirale da se osjeća nedostatak novih snaga u apostolsko-karizmatskom djelovanju.

Provincijska glavarica s. Maria Ana pozvala je sestre da molitvom, svetošću života i apostolsko-karizmatskom djelovanjem budu svijetli primjer mladima u služenju Bogu, Crkvi i svim ljudima u nevolji.

Susret je završio podnevnim euharistijskim slavljem u kapelici samostana, kojim je predsjedao vlč. Marko Stanušić, a zatim je druženje nastavljeno kod obiteljskog stola. (kta/kvrpp bih)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. kolovoz 2020.

    Udienza Appello Papa Libano

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: