Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

7. kolovoz 2020.

Vijesti

Sarajevo, 15. lipanj 2019.

SVEČANA ZAVRŠNA PRIREDBA U DJEČJEM VRTIĆU „SVETA OBITELJ“

„Bilo nam je super skupa, sad nas čeka školska klupa“

U Dječjem vrtiću „Sveta Obitelj“ u Sarajevu u petak, 14. lipnja 2019. održana je svečana završna priredba kojom su se mališani i odgajateljice oprostili od predškolaca koji u rujnu ove godine kreću u prvi razred osnovne škole, objavljeno je na mrežnoj stranici caritas-sarajevo.ba.

Budući da su imali malu tremu i veliko uzbuđenje, predškolci su prvo poručili svim nazočnim: „’ko priredbu našu prati, taj se neće pokajati. Sve su riječi i sve note, pune čari i ljepote. Zapjevajte i vi s nama, oprobajte glas, bodrite nas aplauzom, budite uz nas.“

Djeca su svojim pjesmama, recitalima i plesom koje su pripremili sa svojim odgajateljicama, pozdravili svoje roditelje, bake i djedove koji su se u velikom broju odazvali na ovaj događaj.

Na koncu priredbe, prisutne je pozdravila i na dolasku se zahvalila ravnateljica vrtića mr. sc. s. Kata Ostojić. Ravnateljica je uručila diplome za predškolce zaželjevši im da vrednote kao što su prijateljstvo, poštovanje, ljubav i radost života koje su usvojili boraveći u Caritasovom vrtiću Sveta obitelj zauvijek nose u svojim srcima. Osim diploma, ravnateljica je uručila i prigodne darove koje je osigurao Caritas Vrhbosanske nadbiskupije te zahvalila roditeljima na povjerenju koje su ukazali ovoj Ustanovi i omogućili da bude dio radosnog djetinjstva.

Ova priredba je vrući ljetni dan osvježila pjesmom, plesom, osmijesima i pokojom suzom radosnicom.

Svim prvašićima želimo puno sreće, zdravlja i Božjeg blagoslova u nastavku njihovog odgoja i obrazovanja te puno radosti u stvaranju novih uspomena! (kta)

foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. kolovoz 2020.

    Udienza Appello Papa Libano

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: