Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

8. prosinac 2019.

Izdvajamo

www.papa.mk

www.papa.mk

Skopje, 28. ožujak 2019.

Otvorena mrežna stranica prigodom apostolskog putovanja pape Franje u Republiku Sjevernu Makedoniju

Prigodom apostolskog putovanja Svetoga Oca pape Franje u Republiku Sjevernu Makedoniju 7. svibnja 2019., otvorena je službena web stranica na adresi www.papa.mk.

Svi zainteresirani za dolazak toga dana u Skopje na internet stranici mogu pronaći potrebite informacije i prijaviti se na susrete toga dana. Ulaznice su besplatne i za sve sudionike koji budu dolazili izvan Sjeverne Makedonije ulaznice će preuzeti prigodom dolaska u Skopje.

Tiskovni ured Svete Stolice 7. ožujka objavio je program apostolskog putovanja pape Franje u Sjevernu Makedoniju predviđenog za 7. svibnja 2019. Nakon službenog dočeka Njegove Svetosti pape Franje toga dana susret je planiran u predsjedničkoj rezidenciji sa predsjednikom R. Sjeverne Makedonije i državnim vlastima, te diplomatskim zborom. Za vrijeme svoje posjete Sveti Otac susrest će se s vjerskim poglavarima kao i siromašnim osobama u Spomen kući Sv. Majke Terezije. U programu apostolskog putovanja Svetoga Oca predviđeno je euharistijsko slavlje, a potom i ekumenski i međureligijski susret s mladima. Sveti Otac svoje 29. apostolsko putovanje završit će u kasnim popodnevnim satima susretom sa Bogu posvećenim osobama, svećenicima i njihovim obiteljima. (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    5. prosinac 2019.

    DICEMBRE 2019: L’avvenire dei più giovani

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: