Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

9. srpanj 2020.

Vijesti

Budva, 6. prosinac 2018.

SPHERE RADIONICA ZA PARTNERE ORGANIZACIJE SAVE THE CHILDREN

Radionica je bila namijenjena za članove partnerskih organizacija kao i djelatnike Save the children organizacije iz Crne Gore

Radionicu na temu Sphere standarda u organizaciji Save the children organizacije održana je u Budvi, 4. prosinca 2018. Radionica je bila namijenjena za članove partnerskih organizacija kao i djelatnike Save the children organizacije iz Crne Gore.

Teme koje su se obrađivale pored općeg dijela o nastajanju i za koga je namijenjen priručnik Sphere, sudionici su čuli više o Temeljnih humanitarnim standardima (Core Humanitarian Standards) i Principima zaštite. Nakon općeg dijela upoznali su se s osnovama iz dijela priručnika koji je tehničke prirode, a govore o vodoopskrbi, sanitarijama i higijeni, hrani i nutricionizmu, standardima poveznim sa zdravljem i skloništima, smještajima i ne-prehrambenim proizvodima.

Kako primijeniti Sphere standardima, Sanja Horvat i Dijana Muzička, djelatnice Caritasa Bosne i Hercegovine sudionicima su pomogle razumjeti kroz praktične vježbe, primjere iz prakse iz regiona. Jednodnevna radionica bila je poticaj sudionicima zainteresirati se za Sphere standarde, jer je nakon radionice ponuđena mogućnost elektronskog samostalnog učenja. (caritas.ba)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    2. srpanj 2020.

    LUGLIO: LE NOSTRE FAMIGLIE

Prethodna Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2020 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: