Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

25. travanj 2019.

Vijesti

Mostar, 23. listopad 2018.

DRUŽENJE U MOSTARU: GRAH ZA MISIJSKO AUTO

Mnogobrojnim vjernicima, koju su nakon Svete mise ostali na zajedničkom objedu, obratio se Filip Sučić, dugogodišnji misionar iz Konga

Franjevački samostan svetoga Petra i Pavla, Župa svetog Petra i Pavla, Franjevački svjetovni red, Frama, Campanile i Dompes organizirali su 'Misijsku juhu' nakon pučke Svete mise na Misijsku nedjelju, 21. listopada 2018. Mostarke i Mostarci nisu morali kuhati ručak, nego su došli s obitelji na objed ispred crkve, služio se kuhani grah, a nakon toga imali su prigodu dati milodar za misije u Kongu. Sav prikupljeni prilog ide za kupnju terenskog automobila misionaru fra. Peri Čuiću koji je već punih 30 godina u misijama u Kongu, prenosi bljesak.info.

Mnogobrojnim vjernicima, koju su nakon Svete mise ostali na zajedničkom objedu, obratio se Filip Sučić, dugogodišnji misionar iz Konga koji se okupljenim vjernicima zahvalio na dobrotvornom prilogu i prije samog ručka pomolio na jeziku Kilba koje koristi petomiliunsko pleme Bulba iz Konga. Ovaj hercegovački franjevac je pune 34 godine proveo u Kongu šireći riječi evanđelja i pomažući ljudima koji žive u vrlo teškim uvjetima. (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    21. travanj 2019.

    Il Papa nella domenica di Pasqua auspica ponti non muri nel mondo

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: