Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

18. veljača 2019.

Vijesti

Split, 12. srpanj 2018.

PREDSTAVLJENO JOŠ JEDNO NOVO IZDANJE ZA NAJMLAĐE - "MOJA KRSNA BIBLIJA"

Prikladan dar prigodom primanja sakramenta krštenja, kao radosna uspomena na taj sveti čin te kao najdraža prva Biblija za svako dijete

U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 12. srpnja 2018. predstavljena je knjiga Moja krsna Biblija, a predstavili su je dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

Verbumov izdavački program za najmlađe obogaćen je još jednim, novim izdanjem naslova Moja krsna Biblija. Ovo izdanje donosi već poznati tekst u novom velikom formatu, kožnom uvezu sa srebrnim foliotiskom i srebrnim obrubom te će sigurno biti radosna uspomena na primanje sakramenta krštenja.

Moja krsna Biblija sadrži jednostavno i privlačno ispričane najvažnije biblijske priče popraćene lijepim ilustracijama pa će biti draga prva Biblija za svako dijete koja će ih od rane dobi uvoditi u temeljne vjerske stvarnosti i biblijsku povijest.

Knjizi su pridodane i molitve zahvaljivanja, molitve prije spavanja kao i blagoslovi, što je čini i svojevrsnim dječjim molitvenikom i vodičem u duhovni život.

Ono što je čini zanimljivom jesu posebne stranice za bilježenje detalja o krštenju i djetetovoj prvoj godini života koje Moju krsnu Bibliju pretvaraju u knjigu radosnicu - dragi spomenar na djetinjstvo. Tom dijelu je pridodano i slikovito obiteljsko stablo koje će djecu uvesti u povijest vlastite obitelji.

Autorica tekstova je Lizzie Ribbons koja je do sada priredila više uspješnih izdanja za djecu, a lijepe i maštovite ilustracije izradila je Paola Bertolini Grudina.

Moja krsna Biblija svojom bogatom opremom i sadržajem sigurno se nameće kao više nego prikladan dar prigodom primanja sakramenta krštenja, kao radosna uspomena na taj sveti čin te kao najdraža prva Biblija za svako dijete.

Moja krsna Biblija je dostupna u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njoj više saznati na poveznici. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    15. veljača 2019.

    Papa: Cristo ci liberi dalla paura di incontrarlo nei poveri e nei migranti

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: