Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

19. svibanj 2019.

Vijesti

Travnik, 14. lipanj 2018.

MISA ZAHVALNICA U KŠC-U PETAR BARBARIĆ

Misno slavlje predvodio je ravnatelj KŠC-a don Željko Marić

U sjemenišnoj crkvi Sv. Alojza Gonzage 12. lipnja 2018. održana je Misa zahvalnica za učenike i djelatnike Katoličkog školskog centra Petar Barbarić. Misu zahvalnicu koja se tradicionalno održava na kraju nastavne godine kao zahvala Bogu na uspješnom svršetku i molitva za dobar daljnji rad i uspjeh učenika i Centra, predvodio je ravnatelj KŠC-a don Željko Marić, a suslavitelji su bili vlč. Damjan Soldo, vlč. Đuro Arlović i vlč. Predrag Ivandić, prenosi portal nedjelja.ba.

U svojoj propovijedi, ravnatelj Marić rekao je da na našem putu posebno vodimo računa o malim ljudima kojih se možda nema tko sjetiti osim nas. Da budemo osjetljivi na nepravdu i prigrlimo one za koje se nema tko boriti. „U tome je naša veličina i na tom putu ćemo pronaći sebe. U svijetu u kojem svi žele biti najveći i prvi, pogled treba usmjeriti na 'male ljude', koji svoju ljubav pokazuju vlastitom žrtvom“, kazao je vlč. Željko te je svoje molitve uputio i prema migrantima, brojnoj djeci koja su ostala bez doma i prisiljena su lutati svijetom u potrazi za boljim životom.

Na kraju, ravnatelj se u ime Centra i nadbiskupije zahvalio učenicima i djelatnicima na radu, rekavši da vole ljude i Boga i da svojim primjerom dobrote utječu i na druge. (kta)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    17. svibanj 2019.

    Papa udienza alla Società delle Missioni Africane

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: