Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

24. siječanj 2019.

Vijesti

Zagreb, 19. siječanj 2018.

OTVOREN NATJEČAJ ZA USKRS FEST 2018.

Natječaj traje do 18. veljače, a rezultati će biti objavljeni 22. veljače u emisiji Sacro ritam Hrvatskoga katoličkog radija

U četvrtak, 18. siječnja 2018. u emisiji Sacro ritam Hrvatskoga katoličkog radija don Mihael Prović novi ravnatelj Uskrs festa proglasio je otvorenim natječaj za Uskrs fest 2018. najstariji festival hrvatske popularne duhovne glazbe Crkve u Hrvata.

Uskrs fest će se održati u nedjelju 8. travnja 2018. KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu u organizaciji Odbora HBK za mlade i Hrvatskoga katoličkog radijan i neće biti natjecateljskog već revijalnog karaktera.

Na natječaj treba poslati nove, neobjavljivane, niti javno izvođene skladbe ne dulje od 4 minute tematski prožete nadom i radošću Kristova uskrsnuća.

Prijava za natječaj mora sadržavati: oglednu demo snimku pjesme, tekst pjesme u Word formatu s potpisanim autorima teksta, glazbe i aranžmana te kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, telefon, e-mail, web Facebook i Twiter profill i sl.). Uz prijavu treba navesti župu ili zajednicu u kojoj se djeluje te dostaviti potvrdu župnika.

Rezultati natječaja biti će objavljeni u četvrtak 22. veljače u emisiji Sacro ritam Hrvatskoga katoličkog radija. Sve potrebne informacija o Uskrs festu 2018. mogu se potražiti na Facebook ili službenoj stranici festivala te putem maila: uskrsfest.hbk@gmail.com. (kta)

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    23. siječanj 2019.

    L’arrivo di Papa Francesco a Panama

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2019 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: