Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

10. prosinac 2018.

Vijesti

Sarajevo, 14. studeni 2017.

ODRŽANA SJEDNICA POVJERENSTVA ZA PASTORAL ZVANJA PRI KVRPP BIH

Na sjednici Povjerenstva je razmatrana mogućnost zajedničkog okupljanja i druženja studenata koji imaju smještaj u redovničkim zajednicama

Povjerenstvo za pastoral zvanja pri Konferenciji viših redovničkih poglavara i poglavarica BiH održalo je u subotu, 11. studenog 2017. u prostorijama Konferencije u Sarajevu svoju sjednicu pod predsjedanjem voditeljice Povjerenstva s. Lidije Kalfić, FDC.

S obzirom na programa rada i buduće aktivnosti, između ostalog, dogovoreno je da članovi Povjerenstva pripreme u povodu Nedjelje Dobrog Pastira kao i do sada prigodni materijal koji će biti poslan animatorima redovničkih zajednica, a također će biti dostupan na mrežnoj stranici www.redovnistvo.ba.

Na sjednici se također razmatrala mogućnost zajedničkog okupljanja i druženja studenata koji imaju smještaj u redovničkim zajednicama.

Dogovoreno je da prvi takav susret bude u franjevačkom samostanu sv. Ante Padovanskoga u Sarajevu na Bistriku, u utorak, 28. studenoga u sklopu studentske tribine. Susret će započeti euharistijskim slavljem u 18 sati kojeg će predslaviti don Branko Bendra, salezijanac iz Žepča. Zatim slijede u 19 sati u Galeriji samostana svjedočanstva iz života vjere mladih te zajedničko druženje.

Sljedeća sjednica Povjerenstva održat će se 17. veljače 2018. (kta/kvrpp bih)


foto

PREPORUČI
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    9. prosinac 2018.

    Papa Francesco Angelus

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: