Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

25. rujan 2018.

Vijesti

Kupres, 13. listopad 2017.

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE U KUPRESU

Na pripremljenim štandovima našle su se razne delicije koje su vrijedne majke, skupa sa svojom djecom, pripremile sa puno ljubavi

Na školskom igralištu Osnovne škole fra Miroslava Džaje 12. listopada 2017. u Kupresu upriličena je manifestacija "Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje 2017."

Na početku okupljenim učenicima, djeci iz vrtića Pahuljica, roditeljima te učiteljima i nastavnicima obratio se ravnatelj škole Marko Tovilo. Zatim je uslijedila molitva koju je predvodio fra Marko Jukić. Na samom događaju sudjelovao je i kupreški župnik don Tomislav Mlakić.

Na pripremljenim štandovima našle su se razne delicije koje su vrijedne majke, skupa sa svojom djecom, pripremile sa puno ljubavi. Na mnogobrojnim stolovima prostrle su se boje jeseni, plodovi kupreške zemlje i spretno pripremljena peciva, pogače i kolačići...

Okupljenima se pridružio i načelnik općine Kupres Milan Raštegorac sa općinskim djelatnicima. Uslijedila je degustacija jela, te igra, posebno veselih mališana koji su sretno trčkarali igralištem škole, prenosi portal nedjelja.ba. (kta)

PREPORUČI
Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    24. rujan 2018.

    Papa Francesco Lettonia Messa ad Aglona

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: