Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

25. rujan 2018.

Najave

Potoci kod Mostara, 12. listopad 2017.

35 godina Caritasa Mostar

Studijski dani u Duhovno-obrazovnom centru „Emaus“ u Potocima 12. i 13. listopada 2017

Caritas biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan ove godine obilježava 35 godina djelovanja te tim povodom organizira Studijske dane u Duhovno-obrazovnom centru „Emaus“ u Potocima 12. i 13. listopada 2017.

Želja organizatora je da tijekom dva studijska dana s gostima predavačima i ostalim sudionicima prođe kroz područja u kojima Caritas skrbi o djeci, mladima, obiteljima, osobama s invaliditetom, starijima i teško bolesnima. Četiri teme su: Župni Caritas, Živjeti s invaliditetom, Djeca, mladi i obitelj te Palijativna skrb. Također, ovim povodom će biti prezentiran i dokumentarni film „Živimo ljubav“. Naslov filma ujedno je i geslo ove obljetnice, ali i općeg djelovanja Caritasa Mostar.

Studijski dani počinju 12. listopada 2017. u 9 sati kada će se na samome početku obratiti dr. don Ante Komadina, ravnatelj Caritasa i mons. Ratko Perić, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski i predsjednik Caritasa biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan.

U 10.15 sati bit će upriličena konferencija za novinare na kojoj će izjave dati svi predavači i uvodničari u već naznačene teme. Na konferenciji će svi sudionici dobiti dokumentarni film „Živimo ljubav“, a audio zapis će biti elektronski poslat nakon konferencije, kako bi ga svi zainteresirani mogli emitirati u svojim medijskim kućama.

Tko od medijskih kuća želi da obavi razgovor s ravnateljem Caritasa biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan dr. don Antom Komadinom, može kontaktirati na e-mail: 35godinacaritasa@gmail.com ili na mob.br.: 063 516 687. (kta)


foto

PREPORUČI
Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    24. rujan 2018.

    Papa Francesco Lettonia Messa ad Aglona

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: