Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

22. lipanj 2018.

Najave

Zagreb, 20. svibanj 2017.

Proslava 20 godina Programa Injigo

Program Injigo slavi u subotu, 20. svibnja 2017. 20 godina svoga postojanja (1997. - 2017.). Proslava će se održati s početkom u 9 sati u dvorani Vijenac, Nadbiskupijskog pastoralnog instituta, Kaptol 29a u Zagrebu.

Osvrt na 20 godina povijesti Programa Injigo dat će utemeljiteljica i voditeljica Zajednice i Programa Injigo dr. sc. Marica Čunčić. Slijedi predstavljanje voditelja duhovnih vježbi od 30 tjedana u 2016. - 2017. godini. O crkvenosti Programa Injigo govorit će kancelar Gospićko-senjske biskupije i duhovnik Zajednice Injigo preč. Marinko Miličević. Potom će sudionici različitih uzrasta i zanimanja u Programu Injigo posvjedočiti kako duhovne vježbe utječu na njihov život i rad.

U 15 sati bit će međunarodni interdisciplinarni okrugli stol s temom „Utjecaj duhovnih vježbi sv. Ignacija na zdravlje i kvalitetu života" tijekom kojega će biti izlaganja: „Služba nutarnjeg iscjeljenja i zdravlje u iskustvu ignacijanske zajednice" dr. sc.s. Magali Raoul, dr. med. (Chemin Neuf/Zajednica Novi put, Pariz), „Nutarnje iscjeljenje i ignacijanske duhovne vježbe" Luciane Pecoraio, dipl. oec. (Cuore di Gesù/Zajednica Srca Isusova, Rim -videokonferencija), „Analiza psiholoških procesa sudionika duhovnih vježbi u Programu Injigo" Emine Simunić, dipl. psiholog, prof. iz Zagreba i „Utjecaj karizmatskih elemenata u ignacijanskim duhovnim vježbama na kvalitetu života" dr. sc. Marice Čunčić iz Zagreba.

U glazbenom dijelu nastupaju doc. art. Simon Dešpalj, Muzička akademija u Zagrebu, Adela Golac-Rilović, prvakinja opere HNK Zagreb i Veronika Hardy, asistentica na Umjetničkoj akademiji u Osijeku, a program vode Marin Periš, dipl. theol. i Ana Reizl, studentica Učiteljskog fakulteta. (kta)

PREPORUČI
Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    18. lipanj 2018.

    PAPA FRANCESCO MESSA SANTA MARTA

Prethodna Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: