Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

29. svibanj 2017.

Najave

Sarajevo, 12. svibanj 2017.

Proslava patrona župe Briješće

Župa Sv. Leopolda Mandića u sarajevskom prigradskom naselju Briješće proslavit će 12. svibnja 2017. svoj patron. Misno slavlje u 11 sati predvodit će provincijal Franjevačke provincije Bosne Srebrene fra Jozo Marinčić, a poslije Mise bit će pripravljena okrjepa za sve pristigle goste, koji će moći uživati u druženju uz zvuke narodnoga melosa i kola.

Također, popodne istoga dana, u 18 sati Misu će predvodi nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić, a propovijed će uputiti biskup iz Klagenfurta mons. Alois Schwarz. Nakon večernje Mise bit će organizirano druženje oko obiteljskoga stola u župnome dvorištu, ponovno uz glazbu. Liturgijsko pjevanje na ovoj Misi animirat će Mješoviti zbor studenata Teološko-katehetskog instituta iz Mostara pod ravnanjem prof. Nike Luburića.

„Dobro došli svi da molimo zagovor Sv. Leopolda i očitujemo zajedništvo koje izvire iz euharistije, a nastavlja se u međusobnom prijateljevanju sa svim ljudima dobre volje“, poručio je u pozivu na proslavu patrona župnik vlč. Josip Vajdner. (kta/kt)

PREPORUČI
Radio Marija BiH

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    26. svibanj 2017.

    Profeti di misericordia senza frontiere

Sljedeca
 
Centar za savjetovanje Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2017 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: