Katolička Tiskovna Agencija
Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine

22. travanj 2018.

Vijesti

Subotica, 17. veljača 2017.

RASPISAN NATJEČAJ ZA „HOSANAFEST 2017"

Geslo ovogodišnjega HosanaFesta je „Punina Zakona jest ljubav" (Rim 13,10)

Organizacijski odbor 12. festivala hrvatskih duhovnih pjesama – HosanaFest raspisao je natječaj za nove skladbe koji traje do 1. travnja. Geslo ovogodišnjega HosanaFesta je „Punina Zakona jest ljubav" (Rim 13,10). Na natječaj se mogu slati skladbe kršćanskog karaktera koje do sada nisu objavljene niti javno izvođene. Trajanje skladbe ne smije prijeći 4 minute. Skladbe moraju biti uredno potpisane od autora glazbe, teksta i obrade, a autor i glavni izvođač pjesme ne smije biti mlađi od 16 godina. U vokalno-instrumentalnom sastavu ne smije biti više od 15 osoba.

Prijava na natječaj dostavlja se na CD-u ili putem elektroničke pošte, a obavezno mora sadržavati oglednu demo-snimku pjesme (snimka ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji). Pjesma može biti poslana i u mp3 formatu s minimalnom rezolucijom od 192 kbps. Tekst pjesme (preporuča se u Word formatu). Također je potrebno priložiti kraći životopis izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, telefon, e-mail, web i sl.), te navesti zajednicu u kojoj se djeluje, te potvrdu svećenika. Prijave koje ne budu ispunjavale navedene uvjete, kao i skladbe upitne originalnosti neće uopće biti razmatrane od strane Stručnog povjerenstva.

Autori slanjem skladbe na natječaj jamče za njezinu originalnost, te daju svoju suglasnost za izdavanje skladbe na festivalskom CD-u, DVD-u, kao i radijskom i televizijskom emitiranju bez traženja nadoknade. Naknadno utvrđivanje neoriginalnosti skladbe povlači za sobom sankcije određene pravilnikom HosanaFesta. Prijavljene skladbe ne mogu se povući, niti će biti vraćene. Rezultati natječaja bit će autorima javljeni do 20. travnja. Izvođači čije se skladbe uvrste u program Festivala, trebaju studijsku snimku dotične skladbe, te njenu matricu dostaviti u roku do 60 dana po javljanju rezultata. Redoslijed nastupa na HosanaFestu određuje festivalski Organizacijski odbor.

Radove slati ili dostaviti na adresu: „HosanaFest 2017", Starine Novaka 58, 24000 Subotica, Vojvodina - Srbija ili na elektronsku adresu: hosanafest@yahoo.com. Dodatne obavijesti su na mrežnoj stranici http://www.hosanafest.suboticka-biskupija.info/ (kta/ika)

PREPORUČI
Katehetski ured Vrhbosanske nadbiskupije

VIDEO

FOTO

AUDIO

  • Loading the player...
    21. travanj 2018.

    Papa Francesco Video messaggio Giovani Cubani

Sljedeca
 
Ured za brak i obitelj Vrhbosanske nadbiskupije

Copyright © 1996-2018 KTA BK BiH. Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora.

Katolička tiskovna agncija Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine
Kaptol 32, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
tel/fax: + 387 33 666 865
e-mail: